Jaaha taas sitä valvotaan yötä, tällä viikolla on mennyt monena yönnä nukkumaan vasta siinä kolmenjälkeen. Syy on tässä, lainasin kirjastosta kirjan nimeltä Merkitty. No jäin siihen todella koukuun ja kaikkihan voivat arvata että seuravan kirjan suomennos tulee joskus harmaassa tulevaisuudessa joten menin katsomaan löytyisikö netti kirjakauposta engalinkielisiä versiota siitä. Löytyihän niitä joten ostin kaikki kappaleet jotka olivat ilmestyneet, niitä on yhteensä seitsemän kappaletta. Minulla on menosssa parhaillaan numero viisi. Joten syytä noita kirjoja siitä että olen aika väsynnyt päivisin ja tuo nukkuminen öisin on on aika vaikeata kun sitä kirjaa ei vällittä todellakaan voi laskea käsistä. Niissä on severran jännittäviä kohtia että pitää vain kahla niitä läpi että saa selville mitä seuraavaksi tapahtuu. Onneksi noita päikkäreitä on myös tullut otettua vähemmän kuin aikaisemmin niin ehkä se tästä jossain vaiheessa muuttuu taas kunnolliseksi yöuniksi. Tais siis siinä vaihessa kun kaikki kirjat ovat luettu. No ensiviikolla on sen veran enemmän tekemistä päivisin että ei pääse lukemaan samalla tavalla kuin tällä viikolla joten ehkä sitä sitten nukkuukin jonkin verran pitenpään ja oikeiaan aikaan.

Näyttää pasti siltä että jos löydän jokin kivan kirjan ja jostan kautta saan tietää että niitä on enemänkin niin minun pitää siirtyä kokonaan lukemaan englaninkielisiä kirjoja. Ainakin niissä menee enmän aikaa lukiessa kuin suomenkielisissa versioissa. No yksi hyvä puoli tässä on että ainakin muisti ja muute sellaiset vaivat pysyvät poissa kun noita aivoja käyttää aika tavalla lukemiseen. Tuosta tulikin mieleen että telkarin katseleminen on jäänyt murto osaan siitä mitä se aikaisemmin oli kun tutustui noihin kirjoihin ja vielä yksi asia minua on harmittanut tällä viikolla. Se on että on satannut ja on ollut viielätä ulkona, kun olisin halunut istua tuossa pihalla lukemass kirjaa. Aamupalatkin olisivat maistuneet paremmilta ulkona nauten kesäisestä ilmasta. No onneksi tuo vesi sade ilma ei ole pysyvää joten sitä voi nauttia ulko ilmasta myöhemmin tänä kesänaä.

No nyt minä lopetan tämän ja menen kohti petiä jos sitä vaikka saisikin unenpäästä kiini. Ja vielä yksi asia menä en aukeise seuraavaa kiraa kuin vasta päivällä joten se on sitten moro.