Tänään lähdin aamulla aikaisin junalle jotta kerkkiäisin päiväosaston haastatteluun. Sitä joitui kahlaamaan aikamoisissa kinoksissa ja tuli mieleen että lumikengät olisivat olleet nyt paikallaan. Onneksi kerkisin junaan ja vielä ajoitin menon niin että lähdi aikaisemma vuorolla niin en myöstyisi tapaamisesta. Juna oli vain kymmenisen minuuttia myöhässä joten kerkisin ihan hyvin. Takaisin tullessa juna oli noin saman verra myöhässä. No minulla ei ole nyt mitään loppupäivänä niin toi myöhästyminen ei haitannut.

Sain hyviä uutisia päiväosastolta. Pääsen sinne kolmeksi viikoksi näin ensi alkuun. Aloitan sielä ensi maanantaina ja samana päivänä alointan mielenliikkeet ryhmän hyrylässä. Tavoitteena minulla on tulevaisuudessa tuon päivä rytmin löytämänin joten puhttiin lääkärin kanssa siitä että yritetään laittaa päviään niin paljon tekemistä että sitä nukkuisi yöllä ilman kovinkaan isoja temppuja. Niin kuin teen nyt. Välillä rauhoittuminen nukkumaan mennessä vie välillä toistakin tuntia. Ja niitä päivä unia ei oikeastaan saisi ottaa varsinkin kun ne joskus venyyt sellaisiksi viisi tuntisiksi.

Viime viikon kuumeesta olen jo toipunut kunnolla ja nyt taas on hyvä olo. Siitä taas jaksaa olla ja tehdä kaiken laisia juttuja.