Tuossa eilen tapahtui pieni katasfroossi. Tai miten tuos sana sitten kirjoitetaankin. Multa hajosi puhelin. Joten olen ollut nyt vähän aikaa ilman sitä ja kummalta tuntuu. Jotenkin sitä on sellainen olo että on erossa ihmisista ja ei pääse minnekkään. Eli sitä on huomannut kuinka kiini on puhelimessaan. No onneksi minulla on varaa maanantaina ostaa uusi puhelin. Joten sinne asti pitää sinnitellä. Kyllä se onnistuu ihan varmasti. Eihän sinne ole kuin muutama yö aikaa.

Sitten muuta. Roosa koira sai uuden kodin toissa iltanan. Ja kuulin eilen illalla kuulumisia Roosan uudelta omistajalta. Se oli kullemma sopeutunut ihan hyvin. Heillä oli ennesetään kaksi koiraa ja Roosalla ei ollut mitään vaikeuksia tutustua niihin. Ja aamulla oli päässy irti juoksentelemaan pihalla eikä ollut kadonnut. Ja sitten hevosten kanssa tuli juttuu ihan hyvin. Roosalla on vain vän yli kehittynyt paimentamis vietti joten sitä kuulemma aloitelaan harjoitella jossain vaiheessa. Oli kiva kuulla että Roosalla on nyt hauskaa ja on onnellinen sellaisessa paikassa joka on Roosslle kaikkein paras.

Minulla itsellä ei ole mitään muuta jännitettävää kuin se kännytkän osto ja tiistaina on hammaslääkäri joka pitäisi olla viimeinen tältä vuodelta. Tai ainakin toivon niin.