Siis päivä jolloin pääsee lähtemään matkalle. Tänään menen A mummelin luokse viettämään aikaa ja kuulemaan kuulumisia ja vain puhelemaan. Ja sitten huommenna ilta päivällä näen Omenana ja hänen perheensä. Sillä olen muutaman päivän nauttimassa heidän ihanasta seurasta.  Olenkin jo pitkään odotellut tätä päivää ja varsinkin huomista. On nimittäin ollut sen verran ikävä heitä kaikkia.  Nyt tänään on vielä ratkaistava miten kaikki tavarat pakkaan kun tonttu oli tuonut osan lahjoista minulle joten ne pitää ottaa mukaan jotenkin niin että on helpo matkustaa noilla yleisillä kulkuneivoilla sinne kauaksi etelään. No kylläse tämän aamupäivän aikana ratkeaa.

Olen saannut ihania kortteja ystäviltä ja sukulaisilta. Kiitos niistä. Pidin varsinkin Enkeli 5:sen piirtämästä kortista. Se oli ihana. Ei sitä enään niin udein saa tuollaisia kortteja ja piirustuksia niin pieniltä ihmeiltä. Pidän  myös Pompun piirtämästä joulukortista ihan niin kuin olen pitänyt joka vuosi kun sellaisen saan.

Mutta nyt aamiaiselle ja katsomaan joulukalenteria nauhalta. Se kalenteri on hyvin jännässä kohdassa. Onneksi latoin nauhotuksen menemään parille suraavallekkin luukulle niin varmasti näen miten kaikki käy.