Tänään oli todella ihana ilma. Lunta tuli pininä ja isompina hattaroina. Sopivan kylmä ja muutenkin ihan talvinen olo. Minulla ei ollut yhtään kylmä kun laiton uudet toppa housut päälle. Ostin ekankerran vuosiin kunnon toppa housut. Ei taida olla ollut sellaisia jalassa sitten yhdeksänkymmentä luluvun alun joten oli jo aikakin osataa sellaiset.

Elilen laitoin pihavalot pensaaseen ja niihin vielä kellon joten ei tarvitse räpsytellä itse tai että ne palaa ympäri vuorokauden. Joten nyt nautin illalla ja aamulla kauniista valoista pihalla. Oli muuten taiteellimesta noiten valojan kanssa. Huomasin vasta nyt että minulla ei ole ulkona pistorasiaa ja sitten olikin miettiminen mistä raosa laitan johdon tulemaan sisälle. Kolme vaihtoehtoa on. Yksi olohuoneen iso ikkuna. Kaksi tuuletus ikkuna tai sitten ovi. Isoa ikkunaa en ruvennut aukaisemaan ja en ole varma voikosen edes aukaista kun en ole tutkinut asiaa ( lue ikkunaa ei ole pestu kolmeen vuoteean). Ovi voisi johdon rikkoa ja eteisessä ei ole pistorasiaa. Joten jäljelle jäi tuuletus ikkuna. Jouduin vähän repimään hyttys verkkoa että sain johdon ikkunasta läpi mutta muuten onnistui ihan hyvin. Joten nyt minulla on kauniit ja uudet valot ulkona. Laitan kuvan kun löydän kamerani. Laitoin sen jonnekkin hyvään paikkaan eilen illalla kun otin kuva kauniista pensaasta jossa on valot ja vielä juusi oli satanut lunta.

Olen löytänyt iselleni vihdoin joululahja kutomista. Löysin novitan lehdestä ohjeen jonka haluan toteuttaa nyt vain puuttuu langat ja se lehti. Selasin sitä lehteä vain ja kun kyseistä lankaa ei ollut sillä hetkellä saatavana niin en tajunnut ostaa lehteäkään. No ne kummatkin saa ostettua myöhemminkin. Olen nimittäin nyt vasta tajunnut että voin tehdä itselleni ja ostaa joululahjoja. Ennen se ei tuntunut mukavalta. Mutta nyt tuntuu. Taitaa otettu yksi askel parempaan päin otettu.

Mutta nyt nauttimaan kauniista maisemasta.