Löysin viimein sellaisen pohjan jonka haluan toistaiseksi nädä täällä. Saa nähdä kuinka kauan se on paikalla mutta nyt mennään toistaiseksi tällä tavalla.

On ollut aika raskas päivä. Kävin Hyrylässä ja sen jälkeen Järvenpäässä. Lähdin puolen päivän aikaa matkaan ja tulin siinä kuuden aikaa kotiin. Joten päivä on minulle ollut todella pitkä ja aika raskas myös. Hauskaa on ollut myös kävin katselemassa uusia kirjoja kirjakaupassa ja löysinkin paljon uutta lukemista jotai tuttuja kirjaimia ja myös löytyi paljon uusiakin. Joten kun pääsin kotiin niin aukaisin netin ja menin kirjaston koneelle tilaamaan niitä kirjoja ja nyt on sen jäleen tullut viestejä että se ja se kirja on tullut paikailliseen kirjastoon ja sen saa hakea tuohon päivämäärään asi kirjastosta. Joten huomenna menen kirjastoon hakemaan ison kasan kirjoja.

Jee pääsee lukemaan kaikkea kivaa uutta

Olen tässä lukemisen, telkkarin ja kunnan kiertelemisen seassa kutonnut Ritulle pitkiä sukkia. Viimeisimmät mitat sain juuri viestillä. On aika vaikea tehdä toiselle jota ei kovinkaan paljon näe sukkia. Onneksi on mitta nauhat keksitty ja myös puhelin  niin saa tehtyä oikeian kokoiset sukat.